AUTOMIG 233 I

For at se priser, skal du have en kundeprofil.

Ny kunde? Opret ny profil her
Eksisterende kunde? Login her
Ny kunde
Information & Specificationer
 • AUTOMIG² 233i
  MIG/MAG, MIG-LODNING - DUO, SYNERGISK, AUTOPULS, DUO PLUS

  Hver Migatronic til sin tid - idag hedder den Automig²i
  Migatronic leverede i 1970 den første svejsemaskine til autobranchen. Siden da har ikke færre end 7 maskingenerationer til alle tider og på hver sin måde matchet kravene til tyndpladesvejsning fra autobranchen, håndværk og let industri. Og vi er stærkere end nogensinde med Automig²i-programmet.

  Den fulddigitale revolution - tænd, tryk, svejs
  Migatronic Automig²i-serien er kompakte, fuldt digitaliserede svejsemaskiner med synergiske, forud indstillede programmer og automatiserede funktioner på alle fronter; født til autobranchens moderne materialer og tidens skærpede krav til sammenføjninger. Fra tyndplade til chassisopbygning - fra den enkle MIG/MAG opgave til den mest komplekse svejsning. Du stiller hovedparametrene - Automig²i optimerer selv resten. Værs’go: Tænd, tryk, svejs!

  Maskiner med indbyggede fordele
  Automig²i er udstyret med 4-hjulstræk i trådboksen, der sikrer solidt greb om tråden og en ultrapræcis trådfremføring. Digital motor- og blæserstyring sikrer stabilitet og optimal køling ved alle belastninger, brugsmønstre og materialer – med sikker tænding af lysbuen, hver gang. Automig²  273i maskiner har polvending til primært udendørs svejsning med innershieldtråd (uden gas). 

  MIG lodning - en galvaniseret specialitet
  Udover MIG/MAG svejsning behersker Automig²i også MIG lodning af galvaniserede stålplader. Korrosions- og styrkeegenskaberne bevares, og efterbehandling af kastning i plader og profiler reduceres til et minimum. Det betyder øget effektivitet og lønsomhed.

  AUTOPULSTM med dobbeltpuls til både svejsning og lodning
  Automig2 273i fås med AUTOPULS™ betjeningspanel. AUTOPULS™ betjeningspanelet har dobbeltpuls (Duo Plus), der er en avanceret overbygning på “almindelig puls”. Med dobbeltpuls fremføres tråden pulserende.  Lysbuen kan dermed styres langt mere præcist, og svejsesprøjt minimeres. Dette sikrer, at styrken og overfladen på plader og profiler bevares.

 • Producent Migatronic
  Type MIG luftkølet
  Model Automig 233I
  Strømområde 15-230
  Dimension 660x380x790
  Sikring 10A
  Netspænding 3X400V
  Beskyttelsesklasse IP23S
  Intermittens 60% 175/22.8 A/V
  Intermittens 100% ved 20°C 220A
  Intermittens 100% ved 40°C 165/22.3 A/V