Migatronic MIGA SLANGE TIG 401 4 MTR 7-POL ERGO

Hov! For at få rabat, og se vores priser, skal du have en kvik-konto.

Ny kunde
Information & Specificationer
 • Antal poler: 7 poler
   
  TIG-brænderprogrammet består af fem familier: de luftkølede TIG 101, TIG 201 og TIG 221 og de vandkølede TIG 301, 321, 401 og 451; fra den lille, lette TIG 101 til TIG 401, der er dimensioneret til vedvarende TIG svejsning med høj ydelse og intermittens og en svejsestrøm på op til 400 A DC.

  Som totalleverandør til svejsebranchen udvikler og producerer Migatronic også svejseslanger. Kravet til kvalitet stiger i takt med, at svejseteknologien øger muligheden for kommunikation mellem svejsehåndtag og maskine og i takt med den enkelte svejsers forventninger til komfort, miljø og enkel betjening.

  De 50 varianter i Migatronics TIG ERGO svejseslangeprogram adskiller sig fra hinanden ved strømstyrke, fleksibelt brænderhoved, kabellængde (4 eller 8 m), 6- eller 7-polet stik samt valg af integreret betjeningsenhed i håndtaget. 

  I designet er der fokus på ergonomi, bevægelighed og driftssikkerhed. Svejsehåndtaget findes i to størrelser; begge med kugleled og softgrip på håndtagets sider, hvilket giver et forbedret, behageligt greb.
  Kablets første 80 cm fra håndtaget er overtrukket med naturskind, som sammen med kugleleddet giver optimal bevægelighed, selv hvor pladsen er trang. Samtidig øger skindovertrækket svejseslangens slidstyrke.

  Migatronic TIG ERGO programmet er udviklet til konfigurerbar betjening. Der kan vælges mellem betjening fra en enkelt tast eller fra modul med både tast og drejeknapspotentiometer, der gør det muligt at kommunikere strømregulering direkte fra håndtaget til svejsemaskinen. Valget træffes ved anskaffelsen, men modulet er enkelt at udskifte senere.

 • Betegnelse Svejseslange
  Længde (mm) 4.000,00
  Model TIG401
  Producent Migatronic
  Serie TIG 401
  Type TIG
  Egenskab Uden regulering