MIGA SLANGE TIG 401 8 MTR 7-POL M/REG ERGO

For at se priser, skal du have en kundeprofil.

Ny kunde? Opret ny profil her
Eksisterende kunde? Login her
Ny kunde
Information & Specificationer
 • TIG-brænderprogrammet består af fem familier: de luftkølede TIG 101, TIG 201 og TIG 221 og de vandkølede TIG 301, 321, 401 og 451; fra den lille, lette TIG 101 til TIG 401, der er dimensioneret til vedvarende TIG svejsning med høj ydelse og intermittens og en svejsestrøm på op til 400 A DC.

  Som totalleverandør til svejsebranchen udvikler og producerer Migatronic også svejseslanger. Kravet til kvalitet stiger i takt med, at svejseteknologien øger muligheden for kommunikation mellem svejsehåndtag og maskine og i takt med den enkelte svejsers forventninger til komfort, miljø og enkel betjening.

  De 50 varianter i Migatronics TIG ERGO svejseslangeprogram adskiller sig fra hinanden ved strømstyrke, fleksibelt brænderhoved, kabellængde (4 eller 8 m), 6- eller 7-polet stik samt valg af integreret betjeningsenhed i håndtaget. 

  I designet er der fokus på ergonomi, bevægelighed og driftssikkerhed. Svejsehåndtaget findes i to størrelser; begge med kugleled og softgrip på håndtagets sider, hvilket giver et forbedret, behageligt greb.
  Kablets første 80 cm fra håndtaget er overtrukket med naturskind, som sammen med kugleleddet giver optimal bevægelighed, selv hvor pladsen er trang. Samtidig øger skindovertrækket svejseslangens slidstyrke.

  Migatronic TIG ERGO programmet er udviklet til konfigurerbar betjening. Der kan vælges mellem betjening fra en enkelt tast eller fra modul med både tast og drejeknapspotentiometer, der gør det muligt at kommunikere strømregulering direkte fra håndtaget til svejsemaskinen. Valget træffes ved anskaffelsen, men modulet er enkelt at udskifte senere.

 • Producent Migatronic
  Betegnelse Svejseslange
  Type TIG
  Model TIG401
  Serie TIG 401
  Længde (mm) 8.000,00
  Antal Poler 7 poler
  Egenskab Med regulering