BOMAR BÅNDSAV PROLINE 520.450 ANC AUTOMATISK
Varenummer: 766101266
 
DKK 413.937,50 / Stk
DKK 331.150,00 ekskl. moms
 •  

Denne automatiske båndsav af en dobbeltsøjlet konstruktion, designet til vinkelrette snit af materialer op til 450 mm i diameter, giver høj kvalitet til en overkommelig pris.

LEVERING 1-2 DAGE
STORT SORTIMENT
38 års erfaring
Information & Specificationer
 • Savarmen er styret af to robuste søjler og lagt på forspændt, fritgående lineær føring på den ene side og på hjælpeføring på den anden side.

  Den fremragende skæreydelse er resultatet af disse funktioner: en tresidet hårdmetal præcisionsstyr, 41 mm højt savbånd og synkron børste til fjernelse af spåner.

  Materialetilførsel under båndet, materialeopspænding og armnedføring styres hydraulisk. Den maksimale længde af et individuelt foder er 600 mm. Data indtastes i form af en dialog via et let betjent membrantastatur og display. Programmeringen udføres i enkle trin, og takket være en grafisk visning af individuelle sektioner er den nem at styre for brugeren.

  Efter at have skiftet maskinen til manuel tilstand, kan alle funktioner styres separat. Alle betjeningselementer er placeret på det frit justerbare betjeningspanel.

  Materialefastspænding udføres af skruestik med fuld slag. Maskinen er udstyret med en frekvensomformer, der gør det muligt at indstille båndets optimale hastighed i forhold til det forarbejdede materiale inden for området 20-120 m/min; dette øger både savbåndets levetid og maskinens produktivitet markant.

  Båndet vippes mod skruestikbelastningsoverfladen i 2° vinkel, hvilket reducerer skæretiden markant og bidrager til en længere levetid for savbåndet. Takket være deres armstivhed opnår dobbeltsøjlede båndsave med en fast armposition meget kortere skæretider (især ved skæring af hele materialer) end maskiner med leddelte savarme.

  0 ° 450 520 x 450 450
         
 • Betegnelse Båndsav
  Producent Bomar
  Model Proline 520.450 ANC
  Effekt 4 kW
  Klinge 6020x41x1,3 mm
  Type Automatisk
  Vægt 1600 kg