Hurtig levering
Dag til dag
Faglig rådgivning
Vi løser dine udfordringer.
Høj kvalitet
39 års erfaring

AGP Magnetboremaskine

AGP tilbyder industrielle magnetisk boremaskiner til det professionelle arbejde med den højeste effektivitet og laveste omkostninger.

Med en passion for problemløsning er AGP dedikeret til optimering og innovation af professionelt elværktøj og motorteknologi. AGP skaber elværktøj til forskellige industrier.

Atlas sikkerhedssko

ATLAS - sikkerhedssko, hører til de førende producenter af sikkerhedssko i Europa.

Hver enkelt ATLAS-sikkerhedssko er et kvalitetsarbejde, som er nøjagtigt tilpasset dine behov. Med udsøgte materialer, en præcis forarbejdning og optimal driftssikkerhed fremstiller vi produkter, som også vil vække begejstring i fremtiden.

Teknidan

Som industriens leverandør præsenterer Teknidan et omfattende sortiment, der omfatter et bredt udvalg af værktøj, el-værktøj, svejsemaskiner, større maskiner, reservedele og diverse udstyr til enhver form for værksted.
Uanset om du repræsenterer en større produktionsvirksomhed eller driver dit eget værksted i garagen, sikrer vi, at du altid kan finde det du søger hos Teknidan.

”Vi forstår, at et godt håndværk kræver professionelt udstyr”.

Leverandør til industrien

Vores engagement som leverandør til industrien indebærer, at vi konsekvent opretholder høje og professionelle standarder for samtlige af vores produkter.
Vi har dog ikke gået på kompromis med vores sortiment. På teknidan.dk kan du udforske et omfattende udvalg inden for mange forskellige kategorier. Samt vores imponerende sortiment er tilgængeligt på 3 fysiske lokationer, der til sammen udgør mere end 6000 m2 i Aabenraa, Esbjerg og Fredericia.

Stort udvalg og nem brugerflade

På Teknidan.dk får du adgang til omkring 36.000 produkter, og for at gøre søgningen nem og tilgængelig, præsenterer vi tydelige overordnede kategorier øverst på websiden.

Ved at klikke på en overordnet kategori bliver hurtigt og ubesværet guidet gennem de tilhørende underemner. Dette gør det let at indsnævre din søgning, uden at skulle tilpasse masse af filtrer.

Vælg din kategori og start din søgning:

Professionel vejledning gennem 40 år

Har du behov for vejledning eller har du spørgsmål til vores produkter?
Med 40 års erfaring som leverandør til industrien står Teknidan klar til at levere kompetent og professionel vejledning, uanset dine eller din virksomheds specifikke behov.