Hurtig levering
Dag til dag
Kæmpe lager
85.000 lagerførte varenr.
Høj kvalitet
38 års erfaring

AGP Magnetboremaskine

AGP tilbyder industrielle magnetisk boremaskiner til det professionelle arbejde med den højeste effektivitet og laveste omkostninger.

Med en passion for problemløsning er AGP dedikeret til optimering og innovation af professionelt elværktøj og motorteknologi. AGP skaber elværktøj til forskellige industrier.

Atlas sikkerhedssko

ATLAS - sikkerhedssko, hører til de førende producenter af sikkerhedssko i Europa.

Hver enkelt ATLAS-sikkerhedssko er et kvalitetsarbejde, som er nøjagtigt tilpasset dine behov. Med udsøgte materialer, en præcis forarbejdning og optimal driftssikkerhed fremstiller vi produkter, som også vil vække begejstring i fremtiden.

Teknidan

Teknidan er leverandør til industrien, og i vores kæmpemæssige sortiment tilbyder vi et stort udvalg af værktøj, maskiner, reservedele og alverdens udstyr til ethvert værksted.

Godt håndværk kræver professionelt udstyr, og uanset om du repræsenterer en større, producerende virksomhed eller dit eget værksted i garagen, så kan du altid være sikker på at finde det, du søger, her hos os.

Leverandør til industrien

Er du på udkig efter nyt udstyr? Som leverandør til industrien påtager vi os et stort ansvar for at opretholde et stærkt niveau, og derfor tilbyder vi udelukkende produkter af høj standard og professionel kvalitet.

Det betyder dog ikke, at vi har sparet på udvalget. På Teknidan.dk finder du et massivt sortiment inden for et væld af kategorier, og med mere end 18.000 m2 fordelt i tre forskellige byer søger vi at tilbyde alt det bedste til ethvert værksted.

Stort udvalg og nem brugerflade

På Teknidan.dk har du adgang til omtrent 36.000 produkter, og med så stort et katalog har vi naturligvis forsøgt at gøre det så let og ligetil at finde frem til det, du søger.

I toppen af siden finder du en række overordnede kategorier. Klik på en af dem, og du vil blive sendt videre til en side med alle kategoriens underemner. På den måde kan du let og enkelt indsnævre din søgning uden at skulle tilpasse hundredvis af filtre.

Vælg din kategori og start din søgning:

Seriøs vejledning og 40 års erfaring

Kunne du enten bruge lidt vejledning, eller måtte du have spørgsmål angående vores produkter? Hos Teknidan har vi 40 års erfaring som leverandør til industrien, og vi garanterer altid god og seriøs vejledning, uanset hvad du eller din virksomhed har brug for hjælp til.