Returvarer

Returpolitik for varer

A
For at returnere varer er det nødvendigt først at indhente en aftale. Varerne skal være i deres oprindelige tilstand og emballage for at blive accepteret til retur. Hvis ikke, forbeholder vi os retten til at afvise dem.

B
Når Køberen/Kunden har indgået en returaftale, er det Køberen/Kundens ansvar at betale returforsendelsen og vedlægge nødvendig dokumentation som kopi af følgesedlen eller fakturaen.

C
Hvis varen/varerne returneres efter 30 dage efter købsdatoen, forbeholder Teknidan A/S sig ret til at modregne 20 % af varens/varernes pris, dog minimum 75 kr. ekskl. moms. Returnering af varer/varerne 3 måneder efter købsdatoen er ikke muligt.

D
For at returnere en vare/varerne til Teknidan A/S, skal du udfylde returbilaget på Teknidans hjemmeside. Det er vigtigt, at du nøje beskriver årsagen returnering i feltet ”Årsag til returnering” Dette gælder for følgende returneringer/reklamationer:

  • Forkerte vare/varer leveret iht. det bestilte.
  • Fejl på varen/varerne.
  • Forkert antal leveret ift. det bestilte.
  • Varen/varerne er beskadiget; medsend billede-dokumentation.
  • Varen/varerne er beskadiget i forbindelse med transport; medsend billede-dokumentation af beskadiget emballage. Det kan være en god idé, hvis muligt, at kontrollere indholdet for skader eller nægte modtagelse af pakker med beskadiget emballage.
  • Du har fortrudt dit køb.

E
For at vi kan behandle din retur/ - reklamation er det vigtigt, at du udfylder alle oplysninger i Returbilaget. Efter modtagelse af dit Returbilag modtager du en bekræftelse pr. mail.

F
Hvis du bor i nærheden af vores fysiske afdelinger i Aabenraa, Esbjerg eller Fredericia er du velkommen til at besøge os her, med din returnering/reklamation. Husk ordre/- fakturabilag.