Service og Reparationer

Reparation af Svejseslanger

Spar kostbar tid når svejseslangen strejker.

På vort serviceværksted reparerer vi stort set alle typer svejseslanger.
Vi råder over moderne testudstyr, der meget præcist afslører defekter ved eksempelvis regulator, kontakter eller vandsystemet. Samtidig undersøger vi, hvor høj belastning slangen kan tåle. På den måde sikrer vi, at alle slanger er 100 procent i orden, inden de forlader værkstedet.

Vi tilbyder også attraktive ombytningspriser på byt-til-nyt og dermed undgår man kostbar ventetid.
Når man afleverer sin defekte slange, kan man med andre ord få en ny med tilbage, så man hurtigst muligt kan komme videre med dagens arbejde.

Kontakt vores Serviceafdeling

Serviceafdelingen
Spørgsmål/bestilling af service, årligt eftersyn m.m.
mail: service@teknidan.dk

KVALITET TIL TIDEN
på alle fabrikanter på markedet
VALIDERING OG KALIBRERING
af svejsemaskiner og udstyr
Køb brugt og spar
spar på brugte svejsemaskiner

Reparationer af Svejsemaskiner

Vi tilbyder reparation af stort set alle fabrikanter på markedet, enten på vores serviceværksted eller ved et besøg af vores servicetekniker.

Brugte svejsemaskiner

Hos Teknidan har vi altid brugte maskiner på lager. Find en brugt MIG eller TIG svejser her på siden, eller kontakt os direkte.

Se brugte svejsemaskiner her.

Validering og Kalibrering

Vi udfører validering/kalibrering af svejsemaskiner og udstyr i henhold til gældende normer og standarder samt udsteder certifikat på valideringen

I samme forbindelse udføres der oftest et serviceeftersyn i henhold til stærkstrømsbekendtgørelsen, da der for at kunne godkende udstyret, skal garanteres for at det er fejlfrit.

Kvalitet til tiden

Vi tilstræber hurtig & professionel service uanset hvor vi udfører vores service. Er du ikke 100% tilfreds med din nuværende serviceleverandør, så ring og få en uforpligtende snak med vores serviceafdeling.