BOMAR BÅNDSAV TRANSVERSE 610.440 AUTOMATISK
Varenummer: 766101141
.
DKK 428.531,25 / Stk
DKK 342.825,00 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • En automatisk, enkeltsidet drejende, hydraulisk båndsav til skæring af materiale op til 440 mm i diameter.

  Den leddelte, robuste svejsede arm anvender en præcis tresidet hårdmetalføring til 34 mm savbåndet og er lagt i forspændte koniske lejer; disse to funktioner er vigtige for kvalitet og præcis skæring. Kontrolelementer koncentreret på et panel placeret foran garanterer komfortabel betjening af maskinen; kommunikation og programmering sker via et oplyst, letlæseligt display. Den ovrende fodringsskruestik forhindrer mulige kollisioner med materialet; længden af ​​et individuelt foder er 600 mm.

  Standardversionen af ​​maskinen er udstyret med disse ekstra enheder: en digital indikator for armens drejning, en visning af båndets hastighed ændret af en frekvensomformer, gemte forudindstillede positioner af armen og skruestik efter skæring, og automatisk ændring af armen nedstrømningshastighed afhængig af materialets form. Arbejdscyklussen starter med den nødvendige forudindstilling af maskinen til driftsposition og ved at dreje armen til geringssnit.

  Når materialet er indført og maskinen programmeret, spændes materialet fast med tilførselshydraulikskruestikket, tilføres den ønskede længde og derefter fastspændes med hovedskruestikket, og savbåndet begynder at køre. Ved hjælp af en overløbsventil vælger operatøren båndets optimale hastighed og armens nedstrømningshastighed. Når skæringen er afsluttet, vender armen tilbage til sin øverste position, og skruestikket åbner til den forudindstillede position. Derefter gentages cyklussen, indtil opgaven er fuldført eller alt materialet behandlet.

  Takket være systemet med input og output rullebaner kan skærelinjen samles efter kundens behov. Yderligere er der en bred vifte af ekstraudstyr tilgængeligt: ​​olietågeafkøling og -smøring (Micronizer), en hydraulisk bundklemmeanordning til begge skruestik, en hydraulisk båndspændingsindikator, en laserforing, der viser den fremtidige skæreplacering og mange andre enheder, der leveres på anmodning.

  0 ° 440 610 x 440 440
  45 ° R 420 510 x 100 420
  60 ° R 265 3400 x 100 265
         
 • Betegnelse Båndsav
  Producent Bomar
  Model Transverse 610.440 GANC
  Type Automatisk