Akku

Er du på udkig efter nyt akku værktøj? Med akku værktøj kan du fri dig selv for ledninger og stadig få et slagkraftigt produkt med masser af kvalitet. De fleste kender nok til akku boremaskiner og akku skruemaskiner, men i dag er der nærmest ingen begrænsninger for, hvad du kan finde som akku værktøj.

Her på Teknidan.dk tilbyder vi masser af forskellige slags akku værktøj, som du kan gå på opdagelse i herunder. Men hvorfor skal du vælge akku værktøj frem for andre typer? Læs mere om fordelene ved akku værktøj længere nede på siden.

Akku i en nøddeskal

Akku værktøj kører på batteri, og i den forstand hører det jo egentlig under kategorien elværktøj. Men ved at droppe ledningen har man flyttet grænserne for værktøjets anvendelsesmuligheder, samtidig med at det også i mange tilfælde er blevet nemmere og mindre besværligt at bruge akku værktøj under udfordrende forhold.

Batterierne bliver kun bedre

Batteriteknologien har ikke altid været på et tilstrækkeligt niveau, men gennem mange års udvikling og innovative tiltag har man formået at løfte akku værktøj op til et så højt niveau, at der kun ved meget få tilfælde er ulemper ved at benytte batteridrevet værktøj frem for elværktøj.

Som det altid vil være tilfældet for batteriteknologi, er der selvfølgelig en vis begrænsning i forhold til batteriets kapacitet, men batterierne i akku værktøj bliver fortsat bedre og bedre. I dag er de ikke blot i stand til at holde længe, men har også høj ydeevne samt lette og ergonomiske designs.

Hvorfor bruger batterierne typisk Li-Ion-teknologi?

Li-Ion-batterier er intet mindre end genial til akku værktøj. Tidligere har man f.eks. benyttet NiCD-batterier, men har var opladningen både bøvlet og ineffektiv. Til sammenligning er Li-Ion-batterier ikke følsomme over for såkaldt sjat-ladning, men kan i stedet oplades præcis når det passer bedst, uden at det går ud over batteriets standard og holdbarhed.

Ét batteri til alt dit akku værktøj

En smart og fornuftig detalje ved akku værktøj er, at du ikke nødvendigvis behøver et unikt batteri til hver af dine akku værktøjer. Hos langt de fleste producenter af akku værktøj er det muligt at bruge det samme batteri til samtlige modeller i deres serie af akku værktøj.

Typisk vil én producents batterier dog ikke fungere sammen med værktøj fra et konkurrerende brand. Derfor giver det naturligvis god mening at udse dig et mærke, som tilbyder de maskiner, du skal bruge, og holde dig til det.

Akku værktøj fra Milwaukee

Er du interesseret i markedets bedste og mest anerkendte akku værktøj, så bør du overveje Milwaukee som dit foretrukne brand. Hos Teknidan er vi stolte forhandlere af Milwaukee-produkter, og det er der mange gode grunde til.

Milwaukee er førende inden for batteridrevet litium-teknologi og var sågar den allerførste producent af akku værktøj. De har i høj grad været med til at bane vejen for akku værktøjets store popularitet, og det bærer deres produkter også præg af.

Uanset om du leder efter populært værktøj som boremaskiner, skruemaskiner, save, slibere eller mere særpræget udstyr som fedtpressere eller afløbsrensere, så har Milwaukee højst sandsynligt lige præcis det akku værktøj, du mangler.

Akku batterier og ladere kan også fås separat

Har du allerede det akku værktøj, du skal bruge, men har du til gengæld behov for flere batterier eller ladere? Intet problem. Hos Teknidan har vi et stort udvalg af både akku batterier og ladere til akku batterier fra Milwaukee.

Batterier fra Milwaukee varierer i forhold til spænding, kapacitet og system. Selvom langt de fleste akku værktøjer kører på batterier med 18 volt, så kan visse akku værktøjer af mindre karakter nøjes med 12 volt. Afhængig af hvilket akku værktøj du bruger, skal du altså være opmærksom på, at batteriet har den rette spænding.

Derudover er det også værd at bemærke, at akku batterier fra Milwaukee kommer i forskellige systemer: M12, M14 og M18. For at finde den rette oplader til dine akku batterier, er det derfor vigtigt at være sikker på, at laderen matcher systemet.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående vores udvalg af akku værktøj eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 7461 3636 eller salg@teknidan.dk.