BLIKA

Værkstedsvogne og værkstedsborde

Blika A/S er blandt Europas førende producenter af opbevarings- og inventarløsninger i stål til både værksteder og garderober. Blika er en danskejet virksomhed, der siden 1947 har haft hovedsæde i Esbjerg, mens produktionen sker på deres egen fabrik i Tjekkiet, som drives efter vestlig standard med fokus på høj produktivitet og kvalitet.

Blika producerer værkstedsvogne, værkstedsborde, værkstedstavler og garderobeskabe, der skaber værdi og arbejdsglæde på både værksteder og i industrivirksomheder såvel som på skoler og i institutioner.

Hos Blika er der tænkt over, at produkterne både skal imødekomme kundernes krav til den praktiske anvendelse og den æstetiske oplevelse. Derudover er alle deres produkter skabt med henblik på funktionalitet og lang holdbarhed for at sikre, at alting fungerer optimalt, og at den høje kvalitet bevares i mange år endnu.

De lytter til både kunder og forhandlere og ønsker i høj grad at holde en tæt kontakt for at sikre den bedste oplevelse gennem positiv kommunikation. Det mener vi er god kundeservice.

Blika værkstedsbord, Blika værkstedsvogn, Blika skab

Find dine Blika-produkter her

Hos Teknidan fører vi et bredt udvalg af produkter fra Blika, herunder hæve/sænkeborde, filebænke, værkstedsborde, værkstedsvogne, skabe, tavler, skuffer og meget mere.