Ercolina®

VI FORHANDLER ERCOLINA

På grund af et stærkt internationalt patent har ERCOLINA® Trademark hurtigt etableret sig som et førende brand på store globale markeder, i dag kendt over hele verden som Jolly og Junior.

Senere lancerede ERCOLINA® andre maskiner, herunder Ring Rollers, Horizontal Presses, Notchers og andre, som er helt designet og fremstillet i Italien af CML. Med en solid erfaring og en ny infrastruktur forbedrede CML sin bøjningsteknologi og tilbyder mandrel benders med automatiske arbejdscyklusser og højpræcisions CNC-kontroller.

I dag er produktionsanlægget, der ligger mellem Rom og Napoli og dækker en overflade på mere end 16.000m², et topmoderne teknologisk center for specialiserede metalbearbejdningsmaskiner. Engagement, ekspertise og engagement flytter CML mod sin mission, fuld kundetilfredshed, med total overholdelse af kvalitet (firmacertificeret UNI EN ISO 9001:2008).

Som organisation sætter CML International S.p.A. en ære i at have venlige, kyndige salgs- og kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dine projektbehov.