Hultafors

DEM SOM OPFANDT TOMMELSTOKKEN

Hultafors udvikler innovativt håndværktøj, til professionelle brugere, der sikrer den bedst mulige funktionalitet, præcision og kvalitet. Værktøj, du kan stole på i alle situationer.

Hvis du vælger værktøj fra Hultafors, kan du være sikker på at få den bedst mulige funktionalitet, præcision og kvalitet.

Hultafors har en helt unik viden om professionelle brugeres arbejdsdag. Og en omfattende erfaring, som er lige så unik. Det hele startede i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designede det, der nu i hele verden er kendt som en tommestok. Siden dengang har vi brugt 130 år på at udvikle og fremstille værktøj til håndværkere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndværktøj til alle former for professionelt håndværk. Hultafors' produkter er udviklet i samarbejde med professionelle brugere. De bestræber sig på at udvikle langtidsholdbare produkter i slidstærke materialer og med et ergonomisk design. Værktøj, du kan stole på i alle situationer, hver dag.

Hultafors - en del af Hultafors Group.

Sammen udgør de et unikt produktsortiment til professionelle håndværkere. Hultafors Group tilbyder en portefølje af førende varemærker, der garanterer professionelle brugere den bedste funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet.