KEMPPI

Frontløberen indenfor lysbuesvejsning

Kemppi er en af de førende spillere inden for design og udvikling af udstyr til svejsning. Deres produktportefølje består af avancerede, digitale løsninger til både professionelle i jern- og metalindustrien og mindre etablerede entreprenører.

Med en Kemppi svejser får du en fleksibel løsning af høj kvalitet med intuitiv betjening og god ydeevne udviklet specifikt til den kvalitetsbevidste svejser. Hos Teknidan tilbyder vi et bredt sortiment af svejseudstyr fra Kemppi, herunder både svejsemaskiner og alt det tilbehør, du måtte få brug for.

Alle produkter

Hvorfor vælge Kemppi?

Kemppi er blandt de bedste af de bedste inden for design af komponenter til lysbuesvejsning. Med udgangspunkt i anvendelighed og pålidelighed stræber de altid efter at hæve kvalitetsbarren for professionelle svejsemaskiner, og er du interesseret i brugervenligt svejsegrej, der egner sig til selv de mest krævende opgaver, så kan vi varmt anbefale at sætte din lid til Kemmpi.

Vores udvalg af Kemppi-svejsere

Uanset hvilken svejsemaskine dit arbejde kræver, så findes der den helt rette Kemppi-svejser til opgaven. Er du f.eks. på udkig efter en effektiv og produktiv MIG/MAG-svejser, der desuden er både kompakt og bærbar, så er en Kemppi MinarcMIG Evo 200 et interessant bud.

Har vi ramt rigtigt med en kompakt og bærbar svejser, men foretrækker du i stedet en elektrodesvejsemaskine til MMA-svejsning? I så fald har det lille kraftværk kaldet Kemppi Minarc 220 masser at byde ind med.

Søger du derimod en TIG-svejsemaskine til værkstedet fra allerøverste skuffe, så har Kemppis MasterTig 335 sat nye standarder for kvalitet, brugervenlighed og strømbesparelse.

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilken Kemppi svejser der er den rette for dig og dit værksted, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 7461 3636 eller salg@teknidan.dk.

Ligger du inde med defekte svejseslanger eller andet, der kræver reparation? På vores serviceværksted tilbyder vi både service, reparation, validering og kalibrering af svejsemaskiner og andet svejseudstyr.