Kobelco

Rørtråd og svejsetråd

Herunder kan de se vores udvalg af rørtråd og svejsetråd. Ønsker du bedre priser og andre fordele, kan du oprette en konto her. 

Kobelco Welding har i mere end 50 år været den førende producent af gasafskærmet-fluxkernetråde til rustfrit stål og kulstofstål. Vi har udviklet og produceret benchmark produkter inden for svejseindustrien såsom DW-A50, DW-A55E, DW-316L & DW-329AP.

Kobelco Welding er repræsenteret i Europa. KWE er en moderne producent af FCW, som blev etableret i 1994. KWE blev etableret som en produktionsenhed for rustfrit stål FCW samt ulegeret og lavlegeret stål. Produktionsenheden i Heerlen, Holland, producerer i dag alt Kobelco-FCW til det europæiske marked.

De kan understøtte alle europæiske kunder i alle typer af tekniske spørgsmål. De kan eksempelvis understøtte spørgsmål såsom: valg af det korrekte forbrugsmateriale, anbefaling af svejseparametre, oprettelse af pWPS'er osv.

Kobelco Welding har som den eneste producent en samlet kildestrategi. Dette betyder, at uanset hvor i verden en Kobelco-tråd produceres eller købes, vil den være af samme kvalitet med hensyn til betjening, ydeevne og mekaniske værdier.

Kobelco-serien dækker i dag branchens behov for FCW til ikke legeret, lavlegeret og rustfrit stål.

Mange industrier benytter Kobelco-svejsemateriale. Det er industrier, som ligger indenfor kategorier såsom: Skibsbyggeri, rørledninger, infrastruktur, generel konstruktion.