Svejsemaskiner fra Migatronic

Med en Migatronic svejser har du mulighed for at vælge præcis den svejsemaskine, der lever op til alle dine krav og behov. Migatronic har udviklet svejsemaskiner til alle tænkelige svejsemetoder, og uanset om dit værksted skal bruge en svejsemaskine til TIG-, MIG/MAG-, elektrode- eller plasmasvejsning, så har Migatronic svejseren til opgaven.

Søger du en brugt Migatronic? Se vores brugte svejsemaskiner her.

Alle produkter

Migatronic svejser til TIG-svejsning

Er du på udkig efter en Migatronic TIG-svejser? I så fald har vi 10 forskellige valgmuligheder med forskellige funktioner og specifikationer i flere prisklasser. Vælg f.eks. mellem:

Migatronic svejser til MIG/MAG-svejsning

Søger du en Migatronic MIG/MAG-svejser? Hos Teknidan kan du vælge mellem hele 17 Migatronic svejsere med MIG/MAG-funktion. Vi kan f.eks. anbefale:

  • Automig 273 I: Designet til svejsning og MIG-lodning af galvaniseret stål og højstyrkestål

  • Omega 400 Basic: Fleksibel, avanceret og fuldt digital svejsemaskine

  • Omega 2: Enkel og brugervenlig svejsemaskine designet til stålkonstruktioner og store godstykkelser

Migatronic svejser til MMA-svejsning

Leder du efter en elektrodesvejser til svejseopgaver ude af huset? Med en MMA-svejser fra Migatronic, enten Focus Stick 161 eller PI 250, får du en enkel, brugervenlig og dog avanceret elektrodesvejser.

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvorvidt Migatronics svejseudstyr har de fornødne funktioner og specifikationer, som du og dit værksted efterspørger? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os på +45 7461 3636 eller salg@teknidan.dk.

Har du desuden en defekt svejseslange eller andet, der kræver reparation? På vores serviceværksted tilbyder vi både service, reparation, validering og kalibrering af svejsemaskiner og andet udstyr.