TYROLIT

VI FORHANDLER TYROLIT, SKÆR, SLIB OG AFRETNING

TYROLIT er en af verdens førende producenter af slibe- og afretterværktøj samt leverandør af systemer til byggesektoren. TYROLIT tilbyder skræddersyede slibeløsninger til forskellige anvendelsesformål samt et omfattende sortiment af standardværktøjer til kunder over hele verden.

TYROLIT tilbyder professionelle brugere i forskellige brancher et omfattende produktsortiment, uanset om det er til slibning, skæring eller overfladebehandling.

Vores produkter anvendes i en lang række sektorer – i metalforarbejdende virksomheder, på skibsværfter, på værksteder og på byggepladser. Med et omfattende netværk af forhandlere, et regionalt salgsteam og erfarne anvendelsesteknikere på stedet kan TYROLIT hurtigt yde service og hjælp til kunder over hele verden.

PREMIUM kvalitetslinie er for professionelle som bruger skære/ slibematerialer hver dag. De har de bedste levetider og bedste komfort indenfor industrien.

STANDARD kvalitetslinie er for brugere som søger den perfekte allround skive. Skiven har en fremragende levetid og levere fremragende arbejdsresultater.

BASIC kvalitetslinie er for brugere som ønsker en skive til prisen. Skiven har en god levetid og komfort og levere et godt resultat.

PRODUKTER FRA TYROLIT