GEAROLIE CARTER SH150 - 20 LTR. TOTAL
Varenummer: 305CARTER.SH150-020
Vejledende pris DKK 2.665,00
DKK 2.265,25 / DK
DKK 1.812,20 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • CARTER SH 150 - En smøremiddel udviklet til lukkede industrigear, som arbejder under ekstrem belastning og vanskelige forhold, og giver maksimal beskyttelse mod micropitting og ridser på kuglelejer, kraftigt belastede lejer og gearkoblinger.

  Dette produkt har en fremragende GFT klasse, som sikrer en høj og lav temperaturbeskyttelse mod micropitting og ridser. Det har også fremragende egenskaber som EP (Extreme Pressure) og anti-slitage.

  CARTER SH 150 har en meget høj naturlig viskositetsindeks, som sikrer forskydningsstabilitet og en lav friktionskoefficient. Det er også kompatibelt med pakninger og metaller, der indeholder kobber.

  Dette produkt har et meget lavt flydepunkt, hvilket sikrer god smøring selv ved lave temperaturer. Derudover har det en god modstand mod olieoxidering, hvilket betyder, at det har en god smøring ved høje temperaturer, og at olielevetiden forlænges med en faktor 2-4 i forhold til en mineralolie.

  CARTER SH 150 giver også en fremragende beskyttelse mod rust og korrodering på kobberlegeringer. Vær opmærksom på, at olien ikke er kompatibel med olier baseret på polyglykoler.

 • Betegnelse Gearolie
  Producent Total
  Model Carter SH
  Indhold 20 L
  Type Syntetisk
  Viskositet 150