GEAROLIE CARTER SH220 - 20 LTR. TOTAL
Varenummer: 305CARTER.SH220-020
Vejledende pris DKK 2.665,00
DKK 2.265,25 / DK
DKK 1.812,20 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • CARTER SH 220 er en specialudviklet olie, der er ideel til smøring af lukkede industrigear, der arbejder under ekstreme belastninger og vanskelige forhold. Denne olie giver en fremragende beskyttelse mod micropitting og ridser i kuglelejer, kraftigt belastede lejer og gearkoblinger. Det er vigtigt at bemærke, at denne olie ikke er kompatibel med olier baseret på polyglykoler.

  CARTER SH 220 har en høj GFT klasse, hvilket giver fremragende beskyttelse mod micropitting og ridser under både høje og lave temperaturer. Den har også en fremragende EP (Extreme Pressure) og anti-slitage egenskaber. Med et meget højt naturligt viskositetsindeks er denne olie forskydningsstabil og har en lav friktionskoefficient.

  Denne olie er også kompatibel med pakninger og metaller, der indeholder kobber, og dens meget lave flydepunkt betyder, at den giver god smøring selv ved lave temperaturer. CARTER SH 220 har også en meget god modstand mod olieoxidering, hvilket betyder, at den giver god smøring ved høje temperaturer, og dens levetid forlænges med en faktor 2 til 4 sammenlignet med en mineralkbaseret olie. Endelig giver denne olie også en fremragende beskyttelse mod rust og korrodering på kobberlegeringer.

 • Betegnelse Gear olie
  Producent Total
  Model Carter SH
  Indhold 20 L
  Type Syntetisk
  Viskositet 220