GEAROLIE CARTER SH460 - 208 LTR. TOTAL
Varenummer: 305CARTER.SH460-208
Vejledende pris DKK 26.208,00
DKK 22.276,80 / DK
DKK 17.821,44 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • CARTER SH 460 er en specialudviklet smøreolie, der er designet til at beskytte lukkede industrielle gear, som arbejder under ekstreme belastninger og udfordrende forhold. Olien tilbyder maksimal beskyttelse mod micropitting og ridser i kuglelejer, kraftigt belastede lejer og gearkoblinger.

  Med en høj GFT klasse, tilbyder CARTER SH 460 fremragende beskyttelse mod micropitting og ridser ved både høje og lave temperaturer. Olien har også en fremragende EP (Extreme Pressure) og anti-slitage egenskaber samt et meget højt naturligt viskositetsindeks, hvilket gør det forskydningsstabilt og med en lav friktionskoefficient.

  CARTER SH 460 er også kompatibel med pakninger og metaller, der indeholder kobber. Olien har et meget lavt flydepunkt, hvilket sikrer god smøring selv ved lave temperaturer. Samtidig har olien en meget god modstand mod olieoxidering, hvilket sikrer god smøring ved høje temperaturer, og oliens levetid kan forlænges med en faktor 2 til 4 sammenlignet med en mineralsk olie.

  Endelig tilbyder CARTER SH 460 også en fremragende beskyttelse mod rust og korrosion på kobberlegeringer. Bemærk, at olien ikke er kompatibel med olier baseret på polyglykoler.

 • Betegnelse Gearolie
  Producent Total
  Model Carter SH
  Indhold 208 L
  Type Syntetisk
  Viskositet 460