GEAROLIE CARTER SH680 - 20 LTR. TOTAL
Varenummer: 305CARTER.SH680-020
Vejledende pris DKK 3.385,00
DKK 2.877,25 / DK
DKK 2.301,80 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • CARTER SH 680 - en specialudviklet olie til smøring af lukkede industrigear, der fungerer under ekstreme belastninger og udfordrende miljøforhold. Denne olie giver maksimal beskyttelse mod micropitting og ridser i kuglelejer, kraftigt belastede lejer og gearkoblinger. Det skal bemærkes, at denne olie ikke er kompatibel med olier baseret på polyglykoler.

  CARTER SH 680 har en høj GFT-klasse og en fremragende beskyttelse mod micropitting og ridser i høje og lave temperaturer. Olien har også ekstremt tryk (EP) og anti-slitage egenskaber, og dens høje naturlige viskositetsindeks gør den forskydningsstabil og med en lav friktionskoefficient.

  Derudover er denne olie kompatibel med pakninger og metaller, der indeholder kobber, og dens lave flydepunkt sikrer god smøring selv ved lave temperaturer. CARTER SH 680 har også en fremragende modstand mod olieoxidering, hvilket forlænger olies levetid med en faktor på 2 til 4 sammenlignet med mineralolie. Endelig giver denne olie også en fremragende beskyttelse mod rust og korrodering på kobberlegeringer.

 • Betegnelse Gearolie
  Producent Total
  Model Carter SH
  Indhold 20 L
  Type Syntetisk
  Viskositet 680