HYDRAULIKOLIE AZOLLA ZS32 - 20 LTR. TOTAL
Varenummer: 305AZOLLA.ZS032-020
Vejledende pris DKK 1.080,00
DKK 918,00 / Stk
DKK 734,40 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • AZOLLA ZS 32 er en højtydende hydraulisk olie designet til at imødekomme kravene i de mest udfordrende industrier og mobile udstyr såsom værktøjsmaskiner, formstøbningsmaskiner og presser. Dette alsidige smøremiddel er også velegnet til lavtbelastede gear, gilde- og rullelejer, luftkompressorer, servomotorer og kontrolsystemer med fine filtreringssystemer.

  AZOLLA ZS 32 er en pålidelig løsning, der tilbyder høj slidbeskyttelse og termisk stabilitet, selv ved høje temperaturer. Olien er også ekstremt oxidationsstabil og hydrolytisk stabil, hvilket forlænger levetiden på udstyret og forhindrer filterblokering. Derudover beskytter AZOLLA ZS 32 effektivt mod rust, korrosion og tæring.

  AZOLLA ZS 32 har også fremragende antiskummende og luftudskilningsegenskaber takket være silikonefrie komponenter. Det har en god demulgeringsevne, hvilket betyder, at olien hurtigt skiller sig af med vand, hvis vand trænger ind i kredsløbet.

  Med AZOLLA ZS 32 opnår du en øget omkostningseffektivitet og driftssikkerhed, samtidig med at du reducerer vedligeholdelses- og driftsomkostningerne. Denne højtydende hydraulikolie giver dig mulighed for at beskytte dit udstyr og opretholde optimal ydeevne under de mest krævende forhold.

 • Betegnelse Hydraulikolie
  Producent Total
  Model Azolla ZS
  Indhold 20 L
  Viskositet 32