HYDRAULIKOLIE BIOHYDRAN TMP46 - 208 LTR. TOTAL
Varenummer: 305BIO.TP046.208
Vejledende pris DKK 19.136,00
DKK 16.265,60 / DK
DKK 13.012,48 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • BIOHYDRAN TMP 46: En Biologisk Nedbrydelig Hydraulikolie med Enestående Smøreegenskaber

  BIOHYDRAN TMP er en biologisk nedbrydelig hydraulikolie med enestående smøreegenskaber. Olien er specielt udviklet til krævende hydrauliksystemer og indeholder yderligere antislitage tilsætningsstoffer.

  BIOHYDRAN TMP anbefales især til følsomme områder såsom skovarbejde, arbejde til havs og udgravninger, hvor risikoen for miljøforurening er høj.

  Ved at erstatte mineralolie efter fuldstændig udskiftning af hydraulikvæske og filter, kan BIOHYDRAN TMP hjælpe med at reducere CO2-udledningen. Olien er produceret med bæredygtige råvarer, hvilket gør den til et miljøvenligt alternativ til traditionelle hydraulikolier.

  BIOHYDRAN TMP har et højt naturligt viskositetsindeks, som gør, at den kan fungere i et bredt temperaturområde fra -20°C til 80°C.

  Oliens høje stabilitet ved skæring sikrer, at hydrauliksystemer opretholder optimal effektivitet i hele deres levetid. De fremragende smørende og korrosionsbestandige egenskaber ved BIOHYDRAN TMP forlænger også levetiden for bevægelige dele.

  Som anbefalet af ISO 15380 bør udstyrsproducenter overveje at bruge hydraulikolie baseret på syntetiske estere. Det anbefales at bruge mere syntetiske estere end standard mineralolie for optimal ydeevne.

 • Betegnelse Hydraulikolie
  Producent Total
  Model Biohydran TMP
  Indhold 208 L
  Viskositet 46