FEDT CERAN AD PLUS - 18 KG VANGE, ÅBNE TANDHJUL,
Varenummer: 305CERAN.AD-018
Vejledende pris DKK 2.227,50
DKK 1.893,38 / DK
DKK 1.514,70 ekskl. moms
 •  
Information & Specificationer
 • CERAN AD PLUS 18 kg. er et smørefedt, der indeholder kalciumsulfonatkomplex og er specielt designet til at beskytte metaldele og reducere slid og belastning på glideskinner, stålwires, spil, åbne gear og kæder. Det er ideelt til brug i marineapplikationer, cementarbejder, miner, stenbrud, havne, offshore- og tung industriapplikationer.

  CERAN AD PLUS har en høj termisk og mekanisk stabilitet og kan fungere godt i forskellige temperaturforhold. Dette smørefedt er også kendt for dens naturligt gode egenskaber vedrørende ekstremt tryk og slitage, hvilket giver en fremragende belastningsmodstand. Det klæber godt på stålwire, åbne gear og metaldele i almindelighed og er vandafvisende.

  CERAN AD PLUS er også kendt for sine antioxiderings- og korrosionsbeskyttende egenskaber, selv i tilfælde af forekomst af saltvand. Dette skyldes kalciumsulfonaternes naturlige egenskaber. Smørefedtet indeholder ikke farlige tungmetaller som bly og er dermed sikkert for både mennesker og miljøet.

  CERAN AD PLUS kan påføres ved hjælp af en børste eller liggende. Det er vigtigt at holde påføringsredskaberne rene for at opretholde optimal smøring og ydelse.

 • Betegnelse Fedt
  Producent Total
  Model Ceran AD Plus
  Farve Mørkebrun
  Fortykkelsesmiddel Kalciumsulfonatkomplex
  Indhold 18 kg
  Temperaturområde -20°C - +150°C
  Viskositet > 1700