Milwaukee

Sætter du pris på høj kvalitet og gode priser? Med Milwaukee kan du få det bedste fra begge verdener, og uanset hvilken slags værktøj du er på udkig efter, så har vi masser af slagkraftigt Milwaukee-værktøj at vælge mellem.

Men hvordan adskiller Milwaukee-værktøj sig fra andre mærker, og hvorfor giver det mening at vælge deres produkter frem for andres? Herunder finder du vores udvalg af Milwaukee-værktøj, og er du interesseret i at læse mere om Milwaukee, så kan du finde mere information længere nede på siden.

Milwaukee værktøj

Alt værktøj fra Milwaukee

Derfor er vi Milwaukee-forhandlere

Milwaukee-værktøj er kendt for at levere det bedste og mest slidstærke udstyr til de professionelle brugere. Derfor vælger flere og flere håndværkere i dag Milwaukee-værktøj til deres arbejdsopgaver. Milwaukee fokuserer udelukkende på at designe værktøj af den højeste kvalitet, med den længste levetid og største pålidelighed.

Milwaukee er førende inden for batteridrevet lithium-teknologi og har ændret spillereglerne i forhold til driftstid, patenterede teknologier, innovative motorer og avanceret elektronik.
Alt sammen for at forbedre brugeroplevelsen og miljøvenligheden i brugen af værktøj.

100 år med gedigent værktøj til gode priser

Milwaukee er kendt for deres høje kvalitet til konkurrencedygtige priser, og af gode grunde stiger deres produkter også i popularitet herhjemme. Til trods for at deres produkter først for nylig er slået igennem på det danske marked, er Milwaukee sådan set både et traditionsrigt og anerkendt mærke med en solid stamtavle.

Siden 1924 har Milwaukee leveret akku- og elværktøj til håndværkere på det amerikanske marked, og de var sågar en af de første producenter af akku-værktøj med lithium-ion-batteriteknologi. På trods af deres lange levetid har Milwaukee altid formået at ligge i toppen blandt de bedste på markedet inden for både kraftudvikling og batterilevetid.

Professionelt værktøj til alle

Med Milwaukee i værktøjskassen er der garanti for kraft og kvalitet, og uanset om du er professionel eller hobbyhåndværker, så kommer du ganske enkelt længst med godt værktøj. Professionelt værktøj er nemlig ikke blot bedre for kroppen men også mere effektivt, og uanset om du er på kontrakt eller bare hygger dig i haven, så vil du mærke en markant forskel ved at bruge ordentligt værktøj fra Milwaukee.

Milwaukees rødder

Milwaukees historie startede i 1924, hvor virksomheden blev grundlagt af en vis A. F. Siebert. Med udgangspunkt i teknologien bag verdens første transportable letvægtsboremaskine, den såkaldte Hole-Shooter, ønskede Siebert at bidrage til at sætte fart på udviklingen af praktisk og kraftfuldt værktøj.

Malwaukees innovative tilgang førte masser af revolutionerende resultater med sig. I 1949 udviklede de den første pladsbesparende vinkelboremaskine, i 1951 den første elektriske og transportable metalsav ved navn Sawzall® og i 1970 deres Hole-Hawg®-boremaskine med et drejningsmoment på et hidtil uset niveau.

Hvad er Milwaukee kendt for i dag?

I nyere tid har Milwaukee blandt andet stået bag bajonetsaven Super Sawzall® fra 1991 med 1000 W og 0-2800 slag/min, og blandt de nyeste bajonetsave ligger Maliwaukees modeller fortsat i toppen blandt de mest kraftfulde, effektive og holdbare af slagsen.

Derudover var Milwaukee de første til at integrere lithium-ion-batteriteknologi i elværktøj med deres V28™, som leverede dobbelt driftstid i forhold til konkurrenterne og samtidig mere kraft end andre batterimaskiner.

 

Har du spørgsmål?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Malwaukee er det bedste valg for dig og dit værksted? Uanset hvilke spørgsmål du måtte brænde inde med, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 7461 3636 eller salg@teknidan.dk.

Mangler du andet til værkstedet? Hos Teknidan ligger vi inde med al slags grej til værksteder, hvor der arbejdes med jern og metal. Vi har et enormt sortiment på mere end 85.000 varenumre, og måtte du være i stand til at finde noget, vi ikke har på lager, så er det intet problem for os at skaffe det.