Migatronic MIGA SLANGE TWIST R MV400FKS 4 MTR - 1.2

For at se priser, skal du have en kundeprofil.


Ny kunde? Opret ny profil her
Eksisterende kunde? Login her
Ny kunde
Information & Specificationer
 • MIG-A Twist® brænderen har ergonomi og fleksibilitet i højsædet og er udviklet og designet i naturlig forlængelse af Migatronics karakteristiske maskindesign og brugerflader - med svejsekvalitet og brugervenlighed som helt afgørende parametre.

  Resultatet er en banebrydende serie af brændere med både synlige og mærkbare fordele på alle niveauer. Betjening, fleksibilitet, brugervenlighed, ergonomi, materialevalg, overflader... you name it! Alt er forenet i MIG-A Twist®, der er markedets absolut mest komplette brænderserie til MIG svejsning i et brugervenligt match med svejsemaskinens betjeningspanel.

  En Migatronic opfindelse
  Alle MIG-A Twist® brændere er udstyret med en patenteret Migatronic opfindelse, der gør op med ulemperne ved den traditionelle drejelige svanehals. Her er der nemlig ingen slidte O-ringe og ingen risiko for utætheder - og alligevel er svanehalsens frie bevægelighed 100% intakt. MIG-A Twist® har ganske enkelt vendt op og ned på principperne, således at det nu er håndtagets greb, der drejer sig om svanehalsen - og ikke omvendt.

  Korrekt arbejdsstilling 
  MIG-A Twist® er det optimale valg til varierende svejsepositioner. Svanehalsen (læs: grebet) drejes til den ønskede position - nemt og enkelt uden brug af værktøj. Arbejdsstillingen er til enhver tid ergonomisk korrekt uanset svejsevinkel.

  Luftkølede svejseslanger kan drejes op til 90° til begge sider - vandkølede op til 45°. Begge drejes trinvist i intervaller af 15°.

  Konfigurationer til ethvert behov
  MIG-A Twist® fås i ikke mindre end 60 forskellige brænderkonfigurationer, der dækker ethvert behov, vandkølet og luftkølet, fra 150 til 550 A, og ledsages af et komplet program af gasdyser, svanehalse, gasfordelere og linere.

  MIG-A Twist® er udstyret med trigger med blødt bundstop og skift mellem kort og lang vandring. Øverst på håndtaget kan der monteres/eftermonteres tre forskellige moduler: et uden betjening, et til trinløs strømregulering og et med frit valg af 2, 3, 4 eller 7 sekvenser i faste klik. Konfigurer MIG-A Twist® efter dit aktuelle behov.

  Høj kvalitet - også i detaljen
  Detaljerne er gennemførte og materialerne de bedste. Kvaliteten understreges af superergonomisk design med softgrip på håndtaget, bløde slanger og kabelaflastning. Tag MIG-A Twist® i hånden og mærk forskellen!

 • Længde (mm) 4.000,00
  Model MV400FKS
  Producent Migatronic
  Type Vandkølet
  Tråd 1.2 mm